Visit Media maakt gebruik van cookies.×

Domeinregistratie

Je krijgt bij ons advies over een mogelijke domeinnaam. De domeinnaam is erg belangrijk, want deze zorgt ervoor dat bezoekers jouw website of webshop beter vinden. Ook draagt een juiste domeinnaam bij aan een goede zoekmachine optimalisatie (SEO) van uw totale website. Visit Media heeft ervaring en een eigen kijk op het kiezen van de juiste domeinnaam om klanten aan te trekken. We zijn hierover helder en bieden dit daarom als service al aan in het kennismakingsgesprek.

Een goede domeinnaam

Een goede domeinnaam is herkenbaar en is van groot belang bij de zoekmachine optimalisatie (SEO) van jouw website. Uiteraard is het begrijpelijk als je graag de naam van jouw organisatie of bedrijf als domeinnaam wilt gebruiken, maar we dagen je uit om wat verder te denken. 

Als jouw bedrijf alleen in Nederland actief is, dan is een .nl domein het meeste geschikt. Ben je echter van plan om internationaal ook een rol te spelen, kies dan voor een .com domein. Laat binnen de domeinnaam ook zien in welke branche je actief bent of welke diensten of producten je aanbiedt.

De voordelen op een rij

Binnen enkele minuten uw domein

Leg uw domeinnaam vast voor uw website, webshop, vereniging, school of bedrijf. Check of uw domeinnaam nog vrij is en registreer hem nu binnen 1 minuut.

Uw website beter vindbaar door Google

Met een eigen domein bent u beter vindbaar in zoekmachines zoals Google. Vergeet niet om naast de .nl ook de .com vast te leggen. Of wees origineel met .amsterdam of .gratis.

Creëer uw eigen online identiteit

Kies tijdens het bestellen ook voor Webhosting Online. Via 'Verder winkelen' voegt u dit eenvoudig toe aan uw winkelwagen. Met Webhosting Online bouwt u in een mum van tijd een mooie website. U hebt onbeperkt verkeer en ruimte voor uw website.