Visit Media maakt gebruik van cookies.×

SEO, wat is dat?

Goede resultaten in de zoekmachines verhogen het aantal bezoekers van jouw website of webshop. Maar goede resultaten zijn niet alleen belangrijk. Er moet hoog gescoord worden op de onderwerpen die voor jouw bedrijf of organisatie belangrijk of uniek zijn. En daarmee kan Visit Media helpen. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie (SEO) weten we wat wel of niet werkt. Daarom kunnen we gericht onderzoeken op welke zoektermen jouw website of webshop goed moet scoren. Daarover gaan we graag met jou in gesprek.

Seo Onderzoek

Tijdens een SEO onderzoek wordt er onderzocht welke zoektermen voor jouw website relevant zijn. Dit doen we door te kijken naar zoekwoorden die door jouw potentiële klanten worden gebruikt om te zoeken naar een dienst, product of organisatie. 93% van het SEO verkeer loopt via de Google zoekmachine, dus we kijken ook hoe de concurrentie daarin presteert. 

Vervolgens gaan we deze resultaten meenemen in een SEO advies voor de menustructuur, de teksten en de marketingpagina's van jouw website. Daarmee bouwen we een stevige basis om bezoekers te genereren zonder kosten.