Visit Media maakt gebruik van cookies.×

Web Fotografie

Met goede productfoto's vergroot je de omzet van jouw webshop. En met de juiste foto's op de website kom je niet alleen persoonlijker en betrouwbaarder over, maar zul je zien dat bezoekers ook meer pagina's bekijken en langer op jouw website blijven.

Goede fotografie is een vak appart, vandaar dat wij nauw samenwerken met een professionele fotografe Jeanette Grotenhuis van Studio 1974 die samen met onze creatieve man Ranco Mes de juiste foto's en omgeving kan creëren zodat alleen de beste plaatjes op jouw website of webshop te zien zijn. De foto's worden gemaakt tijdens projecten op locatie of op in jou bedrijfsomgeving.

Jeannette Grotenhuis

Brengt jouw verhaal beter en mooier in beeld

"Ik zie...
De wereld anders dan jij, ik zie het kader, het perspectief wat verder gaat dan alleen het beeld. Fotografie is meer dan het maken van een ‘kiekje’. Een fotograaf, een schrijver met licht. Ik help je niet alleen om iets vast te leggen. Ik help je definiëren wie je bent als mens & ondernemer. Door stil te staan bij wie jij bent, zie ik meer. Mijn fotografie komt dichterbij, raakt mens en bedrijf. Maak kennis met magie van fotografie. Hoe beeld verhalen beter vertelt. Gevoel voor de juiste invalshoek."