Professionele huisstijl

Een goed logo is onmisbaar voor uw bedrijf. Dit logo is namelijk het eerste uithangbord naar uw klant en tegelijkertijd hetgeen waaraan uw bedrijf of organisatie wordt herkend. Zo'n logo oogt professioneel, speels of zakelijk, afhankelijk van de normen en waarden die u wilt uitstralen. Wij van Visit Media weten wat een juist gekozen logo kan doen en helpen graag in de ontwikkeling hiervan. In een oogopslag moet het logo vertrouwen scheppen en laten zien welke producten of dienst je aanbiedt.

Naast het ontwikkelen of creëren van een nieuw logo, is het ook mogelijk om een bestaand logo te restylen naar de moderne tijd. Zonder hierbij de herkenbaarheid te verliezen.

Met alleen een goed logo bent u er nog niet. Dit moet doorgevoerd worden naar de website en divers drukwerk. Dit noemen we de huisstijl. Deze huisstijl creëert de eenheid tussen de uitlatingen van uw bedrijf. Wij helpen u graag bij het ontwikkelen van een huisstijl voor uw bedrijf. Zo proberen we alle verschillende elementen te combineren, met als resultaat een huisstijl om trots op te zijn.

KOSTEN
Een nieuw logo doorgevoerd tot een kleine nieuwe huisstijl.
visitekaartjes | briefpapier | envelop | e-mail handtekening | social media logo's & headers

Vanaf € 1.450,-
Wij geven u een uitstraling om trots op te zijn

PORTFOLIO HUISSTIJLEN

Vocarius
Impressioni
Boxsupply
thomas de gier
Smart Apps
Gorp & Roovert
ippy bags
gigi bowmer

Kom vrijblijvend kennismaken

Als u meer wilt weten over onze mogelijkheden of nieuwsgierig bent wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen, dan nodig ik u graag uit voor een vrijblijvend adviesgesprek. U wordt ontvangen op onze rustig gelegen boerderij in Biest-Houtakker (nabij Tilburg) en ik laat u graag onze kwaliteiten zien tijdens een presentatie.
Ranco Mes
Contactformulier