Visit Media maakt gebruik van cookies.×

Online marketing

Ieder jaar worden er nieuwe manieren van online marketing bedacht, waardoor de ontwikkeling snel gaat. We helpen u met de juiste keuzes maken en in het vinden van nieuwe klanten en om vervolgens een goede indruk te maken met uw website. Uiteindelijk genereert u meer traffic naar uw website op basis van een effectieve online marketing mix.

Google optimalisatie | SEO

SEO staat voor zoekmachine optimalisatie en is van vitaal belang voor de online strategie van uw website. Met de juiste (unieke) zoekwoorden zorgt u ervoor dat de website hoger komt te staan in de Google zoekmachine. Hier valt onder: het zoeken van de juiste trefwoorden (zoekwoorden) en er wordt gekeken naar de concurrerende webpagina's en hun SEO kwaliteit.

Call to action

Op een website is het verleiden van de bezoeker een must. De call-to-action (CTA) moet het allemaal waarmaken. Het is de sublieme openingszin in de digitale kroeg. Call-to-action heeft alles te maken met verleiding, met de liefde, met de overtuiging. Met het stimuleren van je websitebezoekers om een bepaalde actie te nemen.

VORMEN
De call-to-action heeft in de regel de vorm van een button "bestellen" "kopen" etc.. Dat geeft betere resultaten dan tekstlinks of banners. Maar zorg er ook voor dat er altijd een telefoonnummer in beeld staat en dat er binnen handbereik een contactformulier ingevuld kan worden.

Social media

Social media, het wordt verwacht dat u er iets mee doet. Wij helpen u een keuze te maken in deze snelst groeiende wereld. Welk platform past het beste bij u en uw bedrijf. Wij leggen u uit hoe om te gaan met dit of deze specifiek gekozen social media platform(en)