Visit Media maakt gebruik van cookies.×

SEO onderzoek Tilburg

Zoeken naar een manier om jouw website of webshop beter te laten presteren in de Google zoekmachine. Visit Media noemt dit een SEO onderzoek. Vanuit onze rustieke boerderij nabij Tilburg gaan we aan de slag. 

Tijdens een SEO onderzoek kijken we naar populaire zoektermen en trefwoorden (keywords) die van belang zijn binnen jouw branche of organisatie. Vervolgens kijken we of er 'gaten' zijn in de markt: trefwoorden en zoektermen waarop nog weinig door de concurrentie wordt geoptimaliseerd.

Op deze manier kunnen we met ons SEO onderzoek adviseren op welke manier jouw website of webshop moet worden opgebouwd (bijv. de navigatie- of menustructuur en teksten) en kunnen er indien nodig specifieke landings- of marketingpagina's worden aangemaakt.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden die we je kunnen aanbieden op het gebied van zoekmachine optimalisatie (SEO)? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Vanuit onze locatie in Biest-Houtakker, vlakbij Tilburg, leggen wij graag onze methode uit.