Welkom bij Visit Media

Visit Media is een full service internetbureau in Biest-Houtakker, vlakbij Tilburg. Vanuit onze rustig gelegen boerderij gaan we graag met u in gesprek om te zoeken naar de beste totaaloplossing voor uw website of webshop. Van ontwerp, webfotografie en webteksten tot het bepalen van de menustructuur.
Uiteindelijk optimaliseren (seo) wij uw website, waardoor u gevonden gaat worden. Zo streven wij ernaar dat u optimaal online presteert. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze aanpak en mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek.

waar wij goed in zijn

Weten wat wel en niet werkt op internet. Door 15 jaar ervaring op het gebied van ontwerp, development en online marketing weten Ranco Mes en Michael van de Rijt u goed te adviseren. Door klantgericht te innoveren in een flexibele en open samenwerking
zijn we in staat om ieder project succesvol te realiseren. Een optimaal ingerichte website waarin product- of dienstenaanbod snel bereikbaar is en goed gepresenteerd wordt. Visit Media is specialist op het gebied van goed gevonden worden bij Google zonder daarvoor te betalen (SEO). Door middel van deze SEO en een goede "call to action" zorgen we ervoor dat u door de juiste doelgroep gevonden wordt en de conversie stijgt.

ZO GAAN WIJ TE WERK

Kennis maken

Wij laten Visit Media en onze werkwijze zien.

Natuurlijk hoort u graag wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf. Maar wij zijn ook erg nieuwsgierig naar uw visie, toekomstplannen en doelstellingen die u voor ogen heeft op online gebied. Dat geeft ons de informatie die nodig is om u een succesvol advies te geven.

SEO & Marketing Onderzoek

U krijgt de juiste trefwoorden waarmee klanten uw website vinden.

SEO staat voor zoekmachine optimalisatie en is van vitaal belang voor de online strategie van uw toekomstige website. Met de juiste (unieke) zoekwoorden zorgt u ervoor dat de website hoger komt te staan in de Google zoekmachine. Hier valt onder: het zoeken van de juiste trefwoorden (zoekwoorden) en er wordt gekeken naar de concurrerende webpagina's en hun SEO kwaliteit.

Menustructuur

Uw menustructuur wordt opgebouwd voor een gebruiksvriendelijke navigatie.

Het SEO onderzoek wordt gebruikt om diverse zoekwoorden te genereren. Vervolgens wordt samen met de informatie uit het kennismakingsgesprek gekeken hoe we deze trefwoorden en bedrijfsinformatie goed kunnen laten terugkeren in de navigatie van de website.

Webteksten & Fotografie

De juiste fotografie en teksten maken uw website relevant.

De SEO zoekwoorden worden tevens gebruikt voor het creëren van teksten voor elke pagina die bedacht is in de menustructuur. Voor een goede indexering is het belangrijk dat deze teksten de juiste informatie geven. U kunt ervoor kiezen om de teksten en fotografie zelf aan te leveren of deze te laten verzorgen door Visit Media. Wij werken al jaren samen met een vaste fotografe en tekstschrijfster.

Webdesign & Realisatie

We ontwerpen een website waar u trots op kunt zijn.

Dit hoofdmenu wordt vervolgens neergezet in een kleurencombinatie en huisstijl die past bij uw bedrijf. Ook wordt aan de hand van uw bestaande logo en bedrijfsinformatie gekeken naar de layout en kleurencombinaties van de verschillende webpagina's en footer. Voor de opbouw van uw website gebruiken we het Content Management Systeem (CMS) van Meludo.

Zoekmachine Optimalisatie

Uw zoekmachine vriendelijke website presteert nu optimaal.

Nadat de website is gevuld met de webteksten en fotografie (stap 6), worden er marketingpagina’s aangemaakt. De zoektermen uit het SEO onderzoek worden gekoppeld aan regio- en/of zoekterm optimalisatie pagina’s. Hiermee zorgen we ervoor dat uw website nog beter gevonden wordt in de Google zoekmachine. Naast deze optimalisatie pagina’s, zorgen we ook voor een goede "call to action" per webpagina.

tevreden klanten

Kom vrijblijvend kennismaken

Als u meer wilt weten over onze mogelijkheden of nieuwsgierig bent wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen, dan nodig ik u graag uit voor een vrijblijvend adviesgesprek. U wordt ontvangen op onze rustig gelegen boerderij in Biest-Houtakker (nabij Tilburg) en ik laat u graag onze kwaliteiten zien tijdens een presentatie.
Ranco Mes
Contactformulier