Visit Media maakt gebruik van cookies.×

Webshop Laten Maken Tilburg

Visit Media als betrouwbare partner in het bouwen van webshops

Zoek je een bedrijf om jouw webshop te laten maken? Visit Media denkt mee, begeleidt en creëert jouw webshop en geeft goede support en nazorg.

Vanuit onze boerderij in Biest-Houtakker, nabij Tilburg, starten we met het maken van jouw webshop. We beginnen met een kennismaking of adviesgesprek. Daar leren wij de online plannen van jou kennen. Vervolgens gaan we kijken hoe wij daar in rol in kunnen spelen.

Bij het maken van jouw webshop kunnen we gebruik maken van het Meludo Content Management Systeem, waarmee je vervolgens helemaal zelf je webshop kunt beheren en naar wens kan aanpassen. Meludo CMS is eenvoudig in gebruik en bied je alle mogelijkheden die je nodig hebt in een professionele webshop.

Bij het laten maken van jouw webshop kijken we ook goed naar de vormgeving. Je wilt immers een uitstraling die past bij jouw logo en bedrijfsvisie. Onze vormgever werkt nauw samen met de programmeurs om voor een optimaal resultaat te zorgen.

Nog vragen? Kijk dan even rond op de website of neem contact met ons op. Vanuit onze locatie vlakbij Tilburg proberen we jou zo goed mogelijk van dienst te zijn.