Visit Media maakt gebruik van cookies.×

Professionele websites

Wij hebben een passie voor het ontwikkelen van websites in een alsmaar veranderend online medialandschap. We werken met de nieuwste technieken en webtalen, waaronder PHP, javascript, jQuery en HTML5/CSS3. Onze programmeurs staan onder leiding van een CTO met meer dan tien jaar ervaring in het vakgebied.

In het verleden zijn er al verschillende website portals ontwikkeld met meer dan 300.000 bezoekers per maand en waren we ooit de voorloper van het huidige rtlxl of uitzending gemist. Een ander voorbeeld is de persoonlijke startpagina (live in 34 landen) Visit Quick. We lossen eventuele problemen snel op en zorgen voor bijna 100% uptime.

Gemakkelijk zelf beheren

Aan het einde van uw opdracht zal een werkende website worden opgeleverd. Deze is dan helemaal geoptimaliseerd en ingericht naar uw wensen. Doordat we werken met een CMS (content management systeem) is het ook mogelijk om nieuwe pagina's toe te voegen, pagina's te bewerken of te verwijderen. Daarnaast is het belangrijk dat uw site up-to-date blijft met bijvoorbeeld de laatste projecten of nieuwtjes van uw bedrijf of organisatie. Het CMS is zo gebruiksvriendelijk mogelijk ingericht, maar het kan gebeuren dat u er niet helemaal uitkomt. In dat geval kunt u ons bellen of mailen en wordt er gekeken hoe u het beste kan worden geholpen.

Meludo cms

Met Meludo CMS is het mogelijk om je eigen website helemaal zelf te beheren, zonder enige kennis van programmeren. Een pagina toevoegen, bewerken of verwijderen is in dit gebruiksvriendelijke content management systeem zo gedaan. Meludo CMS zorgt er ook voor dat jouw website werkt op elk scherm en elke browser, inclusief tablets en smartphones.

Meludo CMS is een gesloten systeem, wat inhoudt dat het systeem niet door derden kan worden aangepast. Zo zorgen wij ervoor dat het gebruikersgemak en de veiligheid gewaarborgd blijft. Daarnaast is het systeem 'in de cloud', waardoor het online ten alle tijden toegankelijk is. Meludo CMS is in Nederland ontwikkeld, waardoor de lijnen naar hulp of support kort blijven.