Visit Media maakt gebruik van cookies.×

Een nieuwe website

Wij hebben een passie voor het ontwikkelen van websites in een alsmaar veranderend online medialandschap. We werken met de nieuwste technieken en webtalen, waaronder PHP, javascript, jQuery en HTML5/CSS3. Onze programmeurs staan onder leiding van een CTO met meer dan tien jaar ervaring in het vakgebied. 

In het verleden zijn er al verschillende website portals ontwikkeld met meer dan 300.000 bezoekers per maand en waren we ooit de voorloper van het huidige rtlxl of uitzending gemist. Een ander voorbeeld is de persoonlijke startpagina (live in 34 landen) Visit Quick. We lossen eventuele problemen snel op en zorgen voor bijna 100% uptime.

Responsive website

Onze websites en webshops zijn responsive. Dat wil zeggen dat ze zich aanpassen om goed zichtbaar te zijn op elk apparaat. Het maakt dus niet uit of u nu een smartphone, tablet, laptop of desktop gebruikt, want uw website zal altijd goed te vinden zijn. 

Op onze mobiele versie van de website zitten tevens handige snelkoppelingen waardoor het voor bezoekers makkelijk is om met u contact op te nemen of om de route te plannen naar uw adres.